Valentinova ponudba Zebra Patisseries

Sladice

Valentinovo je tik pred vrati in v Zebri smo vam pripravili posebne, romantično oblikovane slaščice. Dodatna pozornost ob dnevu zaljubljencev je zagotovo lepa gesta, ne glede na to, ali jo podarite partnerju, prijatelju, družinskemu članu; osebi torej, ki vam veliko pomeni. Majhna, sladka pozornost in skupaj preživet čas pa sta zagotovo najlepše, kar si ljubi osebi lahko namenita.

 

Sladkosnedi, ki se radi razvajate, dobrodošli v Zebra Patisseries tudi za valentinovo. Poleg stalne ponudbe, vam bodo na voljo še 4 slaščice v obliki src. V miru si jih lahko privoščite v kavarni, skupaj s skodelico speciality kave ali slastne vroče čokolade; slaščice pa so na voljo tudi za s seboj. Kaj smo vam torej pripravili za valentinovo?

Valentinova torta

Torta, ki je namenjena več osebam, lahko tudi celi družini, saj premore kar 6 kosov. Okus torte je eden naših najbolj priljubljenih okusov, Zebra torta. Valentinova torta ponuja slatne okuse: hrustljav praline, čokoladni biskvit, bela čokoladna krema, domač kompot iz gozdnih sadežev in obliv iz gozdnih sadežev.

  • Število kosov na torto: 6
  • Cena: 26,40 eur
  • *Opomba: Priporočljivo je, da torto naročite nekaj dni vnaprej. Naročilo lahko oddate na telefonski številki 051-343-734

 

 

Monoporcijsko čokoladno srce

Monoporcijske slaščice so mamljive očesu, obenem pa so zaključena celota, prelita z oblivom, ki poskrbi, da slaščica ostaja sočna in sveža. Če ste ljubitelji čokoladnih, kremastih okusov, bo čokoladno srce prava izbira. Slaščica je narejena iz hrustljavega lešnikovega pralineja, čokoladnega biskvita, dveh čokoladnih mousse-ov (bela čokolada in mlečna čokolada), ter prelita z belo čokolado.

  • Monoporcijska slaščica je za eno osebo
  • Cena: 5,00 eur

 

 

Monoporcijsko sadno srce

Še ena valentinova monoporcijska slaščica, le da je ta v sadni izvedbi. Tudi tukaj boste deležni okusa ene najbolj priljubljenih sadnih slaščic v naši ponudbi, torte Zebra, le da bo ta v monoporcijski obliki, za eno osebo torej. Posladkajte se s sladico, ki je narejena iz: hrustljav praline, čokoladni biskvit, bela čokoladna krema, domač kompot iz gozdnih sadežev in obliv iz gozdnih sadežev.

  • Monoporcijska slaščica je za eno osebo
  • Cena: 5,00 eur

 

 

Valentinovi piškotki

Imate rajši majhne piškotke, macaronse in za en grižljaj velike slaščice? Tudi na vas smo mislili pri ustvarjanju valentinove ponudbe. Na voljo vam bodo valentinovi piškotki, sestavljeni iz piškota in kremastega srčka, narejenega iz vaniljeve kreme in kuhanih jagod. Čeprav je piškotka za en grižljaj, pa je ta še bolj slasten.

  • Cena: 1,20 eur

 

 

Izbira bo kar težka, kajne? Dobrodošli v butični kavarni in slaščičarni Zebra Patisseries, kjer vas s slaščicami razvajamo ob vsaki priložnosti.

 

FOTOGRAFIJE: Aleksandar Domitrica

Kontaktirajte nas