Zgodba

Laboratorij? Atelje?

OBOJE.

Zebra Patisseries. Za nekatere sinonim izbranega, vrhunskega okusa, za druge umetnost v izdelovanju slaščic. Zgodba Zebre je zgodba brezkompromisnosti. Popolnosti in francoske strasti. V okusu in izgledu. Je laboratorij in atelje v enem.

In rezultat je vedno tisto, kar imenujemo slaščica. A TAKO VELIKO VEČ.

»Naš cilj ni količina, saj bi s tem upadla kakovost. Ko zapolnimo svoje kapacitete, naročila zaključimo.«

Pravijo, da se v njune slaščice
preprosto zaljubiš.....

Zebra Patisseries je butična slaščičarna. V njej se rojevajo slaščice izpod rok priznanih chefov, Tomija in Sandre Češek. Pri ustvarjanju prisegata na izbrane, naravne sestavine in kakovost izvedbe. V svoje stvaritve zlivata znanje prestižnih kulinaričnih univerz Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie (Francija) in Le Cordon Bleu Culinary Arts (London), ter izkušnje, ki sta si jih nabrala pri številnih priznanih chefih tako doma kot v tujini.

Sta perfekcionista, ki pri svojem delu uživata. In to se okusi.

»Dejstvo je, da nam vrhunski materiali ne pomagajo veliko, če nimamo pravih tehnik in kakovosti dela.«

Kontaktirajte nas