Slaščičarna Zebra Patisseries, kjer se prepletata umetnost in razvada

Zebrine slaščice že vrsto let razvajajo vas, ki imate zahtevnejši okus, prisegate na kakovost in radi preizkušate nove kombinacije. V želji, da bi vam ponudili vrhunske slaščice v prijetnem ambientu, smo odprli lastno kavarno, kjer vas razvajamo z najbolj izbranimi slaščicami, kruhom, čaji in kavami.

Dnevno sveže tortice, tematsko obarvane slaščice ob določenih dneh, izbrani čaji, kava slovenske pražarne Stow in prigrizki iz domačega kruha, vas čakajo v Kosezah, na Podutiški cesti 37, poleg cvetličarne.

S čim vas razvajamo?

SLAŠČICE

SLAŠČICE

Vodilo naših slaščic je prepletanje raznovrstnih okusov, tekstur in barv, ki skupaj tvorijo bogato izkušnjo za brbončice. Vse slaščice so narejene po principu butične izdelave, saj lahko vrhunske izdelke ohranjamo zgolj pri manjših količinah. Poleg tortic, macroonsov in minijonov v redni ponudbi, vam vsak teden pripravljamo še kakšno novost. Katero boste pa tokrat izbrali vi?

Spoznaj naše slaščice

PEKARNA

PEKARNA

Kruh – jemo ga vsak dan, na njegovo kakovost pa pogosto pozabljamo. Zato smo v Zebri začeli peči svoj kruh, ki je narejen z droži, namesto s klasičnimi sredstvi za vzhajanje. Kruh, ki ga pečemo z enako ljubeznijo kot slaščice, je zaradi droži precej lažje prebavljiv. Privoščite si sveže pripravljene sendviče iz domačega droži kruha, ali pa si, čisto po francosko, oprtajte naše bagete čez ramo – naš kruh vam je na voljo tudi za nakup.

KAVA

KAVA

Podpiramo slovenske in kakovostne izdelke, pri kavi pa smo še sploh zahtevni. Zato boste pri nas deležni vrhunske butične kave slovenske pražarne Stow. Dobro slaščico pač mora pospremiti dobra kava, kajne?

ČAJI

ČAJI

Vsak ljubitelj čaja prav dobro ve, da je ta napitek lahko naravnost čaroben, če mu namenimo dovolj pozornosti, do sekunde natančno pripravo in predvsem izberemo zares kakovostne čaje. V slaščičarni Zebra vam tako nudimo zgolj izbrane čaje znamke Althaus.

Najboljši način, kako združiti ljudi za isto mizo, je z dobro sladico.

Spoznajte nas

Za vse izdelke skrbi majhna ekipa slaščičarjev, pekov in »čarovnikov« iz pisarne. Vsi si delimo isto vizijo – vam, strankam ponuditi zgolj najbolj kakovostne izdelke, vas razvajati in vam ponuditi prostor, kamor se lahko umaknete po napornem dnevu in si privoščite zasluženo slaščico. Na čelu Zebre je chef Tomi Češek, izurjen mojster francoskega slaščičarstva.

O nas

Zebra Patisseries

Podutiška cesta 37
1000, Ljubljana

T: + 386 (0)51 343 734

E-mail: info@zebra-patisseries.si

Odpiralni časi

Od ponedeljka do petka: 08:00 – 20:00

Sobota: 8:00 – 20:00

Nedelja: 9:00 – 17:00

Kontaktirajte nas